Provinciale Staten

Statentweedaagse

Vandaag heeft u via de mail een uitnodiging van relatiebeheer ontvangen om u aan te melden voor de Statentweedaagse 2018. Ook het college en de directie zijn uitgenodigd. Het (voorlopige) programma van de Statentweedaagse start op donderdagavond 8 maart met een diner pensant over ondermijnende criminaliteit; aansluitend is er een borrel. Op vrijdagochtend 9 maart zijn er werkbezoeken in regio Midden-Brabant. De tweedaagse sluiten we af met een gezamenlijke lunch incl. een presentatie van de ‘toekomstgids Brabantse gemeenten’ door BrabantKennis.

De Statentweedaagse vindt plaats in (de omgeving van) hotel De Rosep in Oisterwijk (Oirschotsebaan 15). Inchecken is mogelijk vanaf 17.00 uur (diner start om 18.00 uur). Het hotel is slecht bereikbaar met het openbaar vervoer. Er kan tussen 16.30 uur en 18.00 uur voorzien worden in vervoer van NS-Station Oisterwijk naar het hotel; indien u hiervan gebruik wenst te maken, kunt u dit aangeven in het formulier dat u van relatiebeheer heeft ontvangen.

Carnaval

Komende week is de griffie gewoon bereikbaar. Wel is er beperkte bezetting. In die week gaat in principe alleen op vrijdag een weekbericht uit. De griffie wenst u een gezellige Carnaval! 

Schriftelijke vragen

Beantwoording schriftelijke vragen