Provinciale Staten

Slotwijziging 2023

Vandaag is de Slotwijziging 2023 gepubliceerd. De stukken zijn op iBabs terug te vinden bij de commissie sturen en verantwoorden van 1 december 2023 onder agendapunt 6. Behandeling van de Slotwijziging 2023 in de PS-vergadering is voorzien op vrijdag 15 december. Technische vragen kunt u tot dinsdag 28 november 16.00 uur mailen naar statengriffie@brabant.nl. De beantwoording van de technische vragen is vanaf uiterlijk dinsdag 5 december beschikbaar. Via het dagbericht ontvangt u hier een melding van.

Kennismaken met het team van de griffie  

De statengriffie adviseert en ondersteunt u als Provinciale Staten en het presidium. U heeft regelmatig contact met de griffier en haar team, maar wellicht wilt u nog meer over ze weten. De komende periode stellen we via het dagbericht steeds een collega uit het team aan u voor:   

Anja van Loon is in november 2023 gestart als ondersteunend medewerker bij de griffie. Ze zal voornamelijk Inga en Floris gaan helpen bij hun werkzaamheden.

Sinds 2017 is ze werkzaam in de publieke sector, eerst via Public Support en later in dienst van de gemeente. Haar rol was grotendeels als bestuurssecretaresse voor college van B&W. In één van die gemeentes is haar affiniteit met bestuurlijke processen aangewakkerd en nu gaat ze dit bij ons verder ontwikkelen.

Ze woont met haar hond Pepper in Kaatsheuvel en geniet van hun wandelingen. Daarnaast houdt ze ontzettend van muziek, lezen, sport kijken en reizen. 

Uitnodigingen derden

Nieuws van de provincie

Schriftelijke vragen

Beantwoording schriftelijke vragen

Beantwoording technische vragen