Provinciale Staten

Belangrijke informatie zaken rondom de PS-vergadering

In verband met de opening van de coronatentoonstelling en de daarbij horende organisatiemaatregelen zijn er enkele zaken waar morgen rekening mee gehouden moet worden.

Ingang
U kunt morgen via de hoofdingang en via de personeelsingang op verdieping -1 aan de vijverkant naar binnen. Bij binnenkomst via de hoofdingang dient u via de trap richting de Statenzaal naar de 1e etage te gaan. Vandaaruit kunt u de fractiekamers en de Statenzaal bereiken. Indien u via de personeelsingang naar binnenkomt neemt u een van de liften naar de 1 etage.

Lunchbuffet
Na de PS-vergadering staat er een lunchbuffet klaar in de open ruimte bij de fractiekamers.

Uitgang
Wanneer u het Provinciehuis voor 13.00 uur wil verlaten kan dat via de hoofdingang en via de personeelsuitgang op -1 (vijverkant).
Na 13.00 uur dient u het gebouw te verlaten via de personeelsingang in de parkeerkuil (vijverkant). Dit is noodzakelijk omdat dan in de hal de live uitzending van de NOS is begonnen.

Uitgang voor de deelnemers van de commissie Sturen en Verantwoorden
De deelnemers van de commissie Sturen en Verantwoorden dienen het gebouw via de nooduitgang op -1 te verlaten (via het trappenhuis bij de Statenzaal). Het is ook mogelijk om nog eerst naar uw fractiekamer te gaan. Dan mag u het gebouw verlaten via de nieuwbouw.

Parkeren
U dient te parkeren in de parkeerkuil aan de vijverkant.

Aanwezig opening tentoonstelling
Indien u bent aangemeld voor de opening van de tentoonstelling dient u, na het lunchbuffet, een blauw polsbandje op te halen. Deze kunt u ophalen bij de beveiliging op -1 (bij Ons Loket).

Interpellatiedebat

Wij willen u erop attenderen dat er een brief is binnengekomen die betrekking heeft op het onderwerp van het interpellatiedebat. Deze vindt u bij de LIS van de agendavergadering van 20 november agendapunt 10.3.

Begroting 2024

Vandaag is de Begroting 2024 gepubliceerdDe stukken zijn op iBabs terug te vinden bij de agendavergadering van 20 november 2023 onder agendapunt 9.1.1. De Begroting 2024 wordt op vrijdag 3 november behandeld in de PS-vergadering , met en uitloop naar 10 november. Technische vragen kunt u tot dinsdag 10 oktober 10.00 uur mailen naar statengriffie@brabant.nl. De beantwoording van de technische vragen is vanaf dinsdag 24 oktober beschikbaar. Via het dagbericht ontvangt u hier een melding van.

Uitnodigingen derden

Nieuws van de provincie

Schriftelijke vragen

Beantwoording schriftelijke vragen

Beantwoording technische vragen