Provinciale Staten

Blauw babynieuws

Kort voor het uitbrengen van dit dagbericht bereikte ons het heugelijke nieuws, dat Camiel van der Meeren vader is geworden van zoon Job. Wij wensen Camiel en zijn jonge gezin alle geluk.

Bezetting griffie voorjaarsvakantie

Komende week is er in verband met de voorjaarsvakantie bij de griffie een beperkte bezetting. In die week gaat in principe alleen op vrijdag een weekbericht uit. 

Lagerhuisdebat zoekt jury

Het jaarlijkse Lagerhuisdebat van het Debatbureau en BNN/VARA zoekt weer juryleden. 4 maart zal een online variant plaatsvinden van het Lagerhuisdebat. Hiervoor worden juryleden gezocht. Wilt u in de middag van 4 maart Tweeëndertig Brabantse scholieren jureren op hun speech vaardigheden? Dit is uw kans. Hier vindt u de officiële uitnodiging. Mocht u vragen hebben of wilt u zich aanmelden kunt u mailen naar BSmits@brabant.nl. 

Wetsvoorstel samenvoeging Landerd en Uden

Zorgvuldigheidshalve attenderen wij u op het statement van de burgemeesters van Uden en Landerd, dat zojuist op de Lijst Ingekomen Stukken onder nummer 10.15 geplaatst is. Het statement betreft de zorgen van deze burgemeesters over het verloop van het debat in de Tweede Kamer over het wetsvoorstel tot samenvoeging van de gemeenten Landerd en Uden

Persberichten