Provinciale Staten

Statendag 26 februari 2021

Voor de Statendag van vrijdag 26 februari a.s. is een aangepaste dagindeling gepubliceerd. Hierbij het overzicht van de woordvoerders voor de themabijeenkomsten en de woordvoerders en spreektijden voor de PS-vergadering. Er zijn vragen voor het rondvraagmoment gepubliceerd.

Woensdag Brabants Verkiezingsdebat

Half maart vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Woensdag 24 februari van 16.00u tot 18.00u organiseren daarom studievereniging Magister JFT | Juribes, Studentenraad Tilburg en studentenpartij Front daarom een Brabants Verkiezingsdebat. U wordt van harte uitgenodigd het debat bij te wonen.

In verband met de coronamaatregelen wordt het debat gelivestreamed vanuit TV-studio Spectrum Live te Udenhout. Tijdens het debat discussiëren politici van CDA, D66, GroenLinks, PvdA, SP en VVD over 4 thema’s die relevant zijn voor elke Nederlander: criminaliteit & veiligheid, economie, klimaat en onderwijs. 

Het debat wordt geleid door Antoin Peeters en er is ruimte voor de kijkers om vragen te stellen en hun mening te geven over het debat. 

Het adres van de livestream is https://event.spectrumlive.io/magister-jft/.  

Uitnodigingen derden

  • Save the date: De vier Gemeenschappelijke Regelingen in de regio Zuidoost-Brabant (ODZOB, MRE, GGD, VRBZO) organiseren op 12 en 21 april twee informatiebijeenkomsten om een toelichting te geven op de begrotingen 2022.  

Beantwoording technische vragen