Provinciale Staten

Beantwoording technische vragen Perspectiefnota 2023

De technische vragen over de Perspectiefnota 2023 zijn beantwoord. De antwoorden vindt u hier. De antwoorden worden aankomende dinsdag, 3 mei, ook op iBabs gepubliceerd bij de vergaderstukken van de Perspectiefnota voor de vergadering van 13 mei 2022.

Bezoek aan in bedrijf zijnde zandwinningslocatie

Smals Bouwgrondstoffen biedt u de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan een in bedrijf zijnde zandwinningslocatie die vergelijkbaar is met de potentiële locatie in Boerdonk.
Na afloop van het werkbezoek aan Boerdonk heeft de griffie aangegeven dat wij de behoefte aan een dergelijk bezoek zouden uitzetten.
Mocht u interesse hebben dan kunt u tot en met 11 mei mail sturen naar Statengriffie@brabant.nl. De griffie zal dan bij voldoende aanmeldingen een datum prikken voor het bezoek.

Uitnodigingen derden

  • De Zuidelijke Rekenkamer nodigt u uit voor een werkbezoek aan de Peelvenen in Deurne op dinsdagavond 7 juni 2022 vanaf 18:00 uur.
  • Spaar de Duiventoren en het Blik nodigt u uit voor het bijwonen van het aanbieden van de petitie `Geen stank, meer natuur` aan de gemeenten Dongen en Oosterhout op donderdagavond 12 mei 2022 vanaf 18:30 uur.
  • De Stuurgroep Meanderende Maas nodigt u uit voor een bestuurlijke informatiebijeenkomst over het definitief ontwerp Meanderende Maas op maandagavond 20 juni 2022 vanaf 19:30 uur in de raadszaal van de gemeente Oss.

Nieuws van de provincie

Schriftelijke vragen

Beantwoording schriftelijke vragen

Beantwoording technische vragen