Provinciale Staten

Uitnodiging: uw blik op en ambities voor 2022

De provinciale organisatie kent sinds de coronatijd een webcast voor intern gebruik, waarin de directie vertelt hoe het gaat met de organisatie, welke coronamaatregelen er golden en de voortgang van programma’s en projecten. Nu corona niet meer allesoverheersend is gaat de aandacht meer naar andere onderwerpen, zoals de provinciale programma’s. En ook Provinciale Staten en de griffie.
Maandag 13 maart brengt griffier Kirsten ten Cate in deze webcast Provinciale Staten onder de aandacht. In de recente Overzichtsvergadering zijn de majeure dossiers in een tijdsbalk aan de orde geweest. Bekijk de tijdbalk.

Om de Staten nóg dichterbij te halen voor de ambtelijke organisatie geven wij u graag de gelegenheid kort op video te zeggen wat deze tijdbalk voor uw werk betekent, of naar welk debat u uitkijkt. En ook uw ambities, of waar u trots op terugkijkt de afgelopen bestuursperiode. Zodat de organisatie kennis kan nemen van uw plannen, maar ook nader kennis kan maken met enkelen van u.
Hiervoor staat vrijdag 11 maart tussen 9.00 en 9.30 en van 10.30u tot 12.30 in de ‘echte’ Statenzaal een videoteam klaar om uw quotes op te nemen. Deze worden dan in de webcast opgenomen, maar we gaan ze ook delen op brainps.brabant.nl

Doet u mee? Graag aanmelden bij Jan van Gompel, communicatieadviseur Provinciale Staten JvGompel@Brabant.nl / 06-5279 4241

Uitnodigingen derden

  • Gedeputeerde Van Gruijthuijsen nodigt u uit voor een werkbezoek aan het ROC Tilburg op vrijdag 1 april 2022. Dit werkbezoek stond eerder gepland op 26 november 2021 en op 28 januari 2022, maar werd verplaatst in verband met de coronamaatregelen.  

Nieuws van de Provincie

Beantwoording technische vragen