Provinciale Staten

PS-dag 14 oktober 2022

Voor de PS-dag van 14 oktober wordt een aangepaste dagindeling en een aangepaste agenda gepubliceerd. Hierbij het overzicht van de woordvoerders en spreektijden voor de PS-vergadering.

Gedrukte begroting 2023 en indienen technische vragen

In het dagbericht van 3 oktober stond dat er tot vandaag 12.00 uur technische vragen over de Begroting 2023 gesteld konden worden.
Inmiddels is duidelijk dat een aanzienlijk aantal Statenleden nog geen papieren versie van de begroting heeft ontvangen. Daarom wordt de termijn voor het stellen van technische vragen verlengd tot dinsdag 18 oktober 12.00 uur. Beantwoording volgt zo spoedig mogelijk.
In aanvulling hierop: mocht u morgen, woensdag 12 oktober, nog steeds geen papieren begroting hebben ontvangen, dan wordt u verzocht om contact op te nemen met de griffie, via Statengriffie@brabant.nl.

Uitnodigingen derden

  • In aanloop naar de Provinciale Staten verkiezingen organiseren de Brabantse Manifestpartners een aantal discussiebijeenkomsten om belangrijke thema’s voor de toekomst van Noord-Brabant te verkennen op 2, 9 en 16 november.

Nieuws van de provincie

Schriftelijke vragen