Provinciale Staten

Burap-II 2022

Vandaag is de Burap-II 2022 gepubliceerd. Deze is op iBabs terug te vinden bij de agendavergadering van 19 september 20 juni: onder agendapunt 9.1.1. Behandeling hiervan is voorzien op vrijdag 14 oktober.

Technische vragen kunt u tot dinsdag 20 september 12.00 uur mailen naar statengriffie@brabant.nl. De beantwoording van de technische vragen is vanaf uiterlijk donderdag 29 september beschikbaar. Via het dagbericht ontvangt u hier een melding van.

Aankondiging enquête evaluatie Zuidelijke Rekenkamer

Eens in de zes jaar wordt de Zuidelijke Rekenkamer geëvalueerd door Provinciale Staten van Noord Brabant en van Limburg. De opdracht om de periode 2017 - 2022 te evalueren is verleend aan Berenschot. U zult daarom op zeer korte termijn een digitale enquête ontvangen, waarin u gevraagd wordt naar uw mening over het functioneren van de Zuidelijke Rekenkamer.
Uw mening over de Zuidelijke Rekenkamer is van groot belang voor de evaluatie. U wordt dan ook van harte uitgenodigd om de vragenlijst in te vullen.

In de vragenlijst kunt u ook aangeven of u bereid bent in een gesprek de resultaten van de enquête te verdiepen en te verrijken.
Berenschot zal het onderzoek eind dit jaar afronden en de uitkomsten zullen begin 2023 aan de beide Staten gepresenteerd worden.

Uitnodigingen derden

Nieuws van de provincie

Schriftelijke vragen