Doe met de Nationale Food Quiz (Dutch Food Week)

4 oktober 2023Landbouw en voedselBevat visueel element: Foto

Dutch Food Week staat bol van de activiteiten om een breed publiek beter bekend te maken met de wereld van food en voedselproductie. ‘Weet wat je eet’ is niet voor niets het thema van dit jaar. Weet jij eigenlijk wat je eet? Test je kennis tijdens de Nationale Food Quiz op 11 oktober!

Iedereen kan meedoen en deelname is gratis. Je kunt digitaal deelnemen met een team van maximaal 4 personen dat je zelf kunt samenstellen met collega’s, vrienden of familie. De vragen zijn zo gevarieerd dat je geen specialist hoeft te zijn. Laat je verrassen door de wetenschap achter ons eten en maak kans op leuke prijzen.

De Nationale Food Quiz is een initiatief van de Topsectoren Agri & Food, Tuinbouw- en Uitgangsmaterialen en Health~Holland in samenwerking met Dutch Food Week.

Doe mee met Dutch Food Week

Tijdens Dutch Food Week van 7 tot en met 14 oktober, staan we in heel Nederland met elkaar stil bij ons voedsel. Want eten gaat om zoveel meer dan wat we in onze mond stoppen: onze gezondheid, onze toekomst en een goed leven. Tijdens de Dutch Food Week laten we zien dat dit niet alleen belangrijk is, maar ook leuk en inspirerend! De provincie Noord-Brabant is een belangrijke partner van Dutch Food Week. Logisch, want Brabant loopt voorop in kwaliteit en duurzaamheid van voedsel. Tijdens deze week laten Brabantse bedrijven en organisaties die actief zijn op het gebied van landbouw en voedsel met trots zien wat ze de consument te bieden te hebben. Dat levert een gevarieerd programma op met voor elk wat wils.


Contact Statengriffie

De werkkamers van de griffie zijn op de 1e verdieping van het provinciehuis, naast de fractiekamers.