Kandidaten gezocht voor de Brabant Bokaal 2024

5 maart 2024Cultuur, erfgoed, sport en vrijetijdBevat visueel element: Foto

Vrijwilligers die zich gedurende langere tijd hebben ingezet voor de Brabantse cultuur of natuur komen in aanmerking voor de Brabant Bokaal. Deze onderscheiding van het Cultuurfonds Noord-Brabant wordt sinds 2008 jaarlijks uitgereikt aan maximaal drie personen.

Uitreiking

Tijdens een feestelijke uitreiking worden de vrijwilligers geëerd met een Brabant Bokaal, draaginsigne en filmportret. De bokalen worden op 14 oktober uitgereikt door Ina Adema, commissaris van de Koning en tevens voorzitter van het Cultuurfonds Noord-Brabant.

Voordragen

Kent u bijvoorbeeld iemand die het regionale muziekklimaat al jarenlang een boost geeft? Of die zich enorm inzet voor het natuurbehoud in jouw regio? Of een vrijwilliger, die de drijvende kracht is achter het lokale museum? Laat het ons weten! Iedereen kan kandidaten voor de Brabant Bokaal voordragen www.cultuurfonds.nl Doe dit vóór 20 mei 2024.

het Cultuurfonds

Het Cultuurfonds investeert elk jaar ruim 35 miljoen euro in cultuur en natuur. Dat geld gaat naar zo’n 3.500 projecten door heel Nederland, in het Caribisch deel van het koninkrijk en in Suriname. Dat doen we met de bijdrage van de VriendenLoterij en Nederlandse Loterij, van onze schenkers en donateurs en samen met onze partners.


Contact Statengriffie

De werkkamers van de griffie zijn op de 1e verdieping van het provinciehuis, naast de fractiekamers.