PS-dag 15 december 2023

5 december 2023Provinciale StatenBevat visueel element: Foto

Op de agenda van de PS-dag van 15 december 2023:

Vergadering Provinciale Staten 15 december 2023

Bekijk de voorlopige agenda en de vergaderstukken van de vergadering 15 december 2023.

Vergaderingen van Provinciale Staten zijn openbaar en zijn live te volgen via www.brabant.nl/pslive.

Van deze vergadering wordt een audio-videoverslag gemaakt. Dit wordt na de vergadering bij de vergaderstukken geplaatst.

Inspreken?

Wilt u het woord richten tot de Statenleden over een onderwerp dat op de agenda van de PS vergadering van 15 december 2023 staat? U kunt inspreken. Dit kan zowel fysiek in de vergadering als digitaal via een mail, brief of eventuele videoboodschap aan Provinciale Staten. U kunt hiervoor contact opnemen met de Statengriffie via statengriffie@brabant.nl of 073-6812278.

Insprekers voor de vergadering van 15 december kunnen zich aanmelden tot uiterlijk dinsdag 12 december 12.00 uur. Na uw aanmelding neemt de Statengriffie contact met u op over uw inspreekbijdrage.

Eventuele digitale inspreekbijdragen worden op de website onder ‘Inspreekbijdrage’ en bij de stukken van de vergadering geplaatst.

Word Gast van de Staten

Als Gast van de Staten krijgt u een presentatie over het provinciaal bestuur, een rondleiding door het provinciehuis en woont u een deel van de vergadering bij vanaf de publieke tribune. Bekijk de data en meld je aan.


Contact Statengriffie

De werkkamers van de griffie zijn op de 1e verdieping van het provinciehuis, naast de fractiekamers.