Hoe circulair is uw organisatie?

11 juli 2024EconomieBevat visueel element: Foto

De provincie Noord-Brabant biedt alle Brabantse maakindustriebedrijven de komende periode gratis de Circulaire Volwassenheidsmeting aan. Door middel van deze meting krijgt u inzicht in waar uw bedrijf op dit moment staat op het gebied van circulariteit.

Route Circulair heeft in samenwerking met de Technische Universiteit Eindhoven en Hogeschool Utrecht de Circulaire Volwassenheidsmeting ontwikkeld. De specificatie voor de maakindustrie heeft Route Circulair gedaan in samenwerking met ImpactX.

Uw circulaire volwassenheid in kaart

Door middel van een vragenlijst brengt de meting de circulaire volwassenheid van uw bedrijf in kaart. Het resultatenplatform biedt concrete aanbevelingen die u direct kunt toepassen. Op deze manier weet u wat u kunt doen om circulariteit binnen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Wat gebeurt er met de resultaten?

Met de Circulaire Volwassenheidsmeting wil de provincie Noord-Brabant inzicht krijgen in het niveau van circulair ondernemerschap in de Brabantse maakindustrie. Zo kunnen we passende ondersteuning bieden.

Vul de meting in

  • Het invullen duurt ongeveer 25 minuten.
  • U ontvangt de resultaten samen met praktische aanbevelingen binnen enkele minuten in uw mailbox.
  • Invullen kan tot en met 26 augustus 2024. Resultaten die hierna binnenkomen nemen we niet meer mee in het onderzoek.

Naar de vragenlijst

Vragen en meer informatie

Heeft u vragen over de Circulaire Volwassenheidsmeting? Of loopt u ergens tegenaan tijdens het invullen van de vragenlijst? Stuur dan een bericht naar Annemiek van Route Circulair. Dat kan via annemiekjansen@routecirculair.nl.


Contact Statengriffie

De werkkamers van de griffie zijn op de 1e verdieping van het provinciehuis, naast de fractiekamers.