001 Overzicht Ingekomen stukken en behandeladviezen periode 27 februari 2016 tot en met 18 maart 2016.

002 Informatie van de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant aan Provinciale Staten over de huidige (financiële) ontwikkelingen bij de OMWB.

003 Memo aan Provinciale Staten van Gedeputeerde Van der Maat over de ontwikkelingen met betrekking tot de opdracht `Bereikbaarheid Zuid-Nederland`.

004 Verzoek van Raadsledeninitiatief voor de Lokale Autonomie aan Provinciale Staten om de brief aan de leden van de Eerste en Tweede Kamer der Staten Generaal waarin men verzoekt om de Structuurvisie Windenergie op land nietig te verklaren op te nemen op de Lijst Ingekomen Stukken.

005 Ontwerpbegroting 2017 en meerjarenraming 2018-2020 aan Provinciale Staten van de ODZOB Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant.

006 Ter informatie aan Provinciale Staten het Jaarverslag 2015 - Jaarrekening 2015 Zuidelijke Rekenkamer.

007 Reactie van de ZLTO aan Provinciale Staten op de Uitvoeringsagenda Brabantse Agrofood 2020 (UBA).

008 Open brief aan Provinciale Staten door World Information Service on Energy (wise) over de toekomst van het Zeeuwse energiebedrijf Delta.

009 Informatie aan Provinciale Staten door Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) Taxi over het splitsen van regie en vervoer.

010 De aanvaarde motie (financiële) situatie OMWB aan Provinciale Staten van de Gemeenteraad van Gilze en Rijen over de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant OMWB.

011 Informatie aan Provinciale Staten van dhr. J.J.C. van den Hout als lid van het Dagelijks Bestuur van de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant OMWB over de begroting 2016.

012 Informatie aan Provinciale Staten door dhr. J van den Hout, vice-voorzitter van het dagelijks bestuur van de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant(OMWB), over het afscheid van dhr. F Naterop als voorzitter van het dagelijks bestuur van de OMWB.

013 Unaniem aangenomen motie aan Provinciale Staten van de gemeenteraad Loon op Zand over financiële tekort Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant.

014 Nadere informatie aan Provinciale Staten door bestuurders Spoorzone Moerdijk - Halderberge - Roosendaal over veiligheid en leefbaarheid van spoortraject Moerdijk - Halderberge - Roosendaal.

018 Verzoek aan Provinciale Staten door gedeputeerde Van der Maat tot het houden van een werksessie over Fiets in de Versnelling 2016-2020.