001 Overzicht Ingekomen stukken en behandeladviezen periode 23 april 2016 tot en met 3 juni 2016.

002 Memo aan Provinciale Staten door Gedeputeerde Van der Maat over vervolgproces verkenning uitbreiding nachtnet.

003 Memo aan Provinciale Staten door Gedeputeerde Van der Maat over actieplan sociale veiligheid n.a.v. incidenten in het OV in Tilburg en Den Bosch.

004 Memo aan Provinciale Staten door Gedeputeerde Pauli over ontslagen bij bedrijf Aspen in Oss.

006 Dank aan Provinciale Staten van Natuurmuseum Brabant voor de steun vanuit de Provincie Noord-Brabant.

007 Aanbieden aan Provinciale Staten door Het Dagelijks Bestuur van de Omgevingsdienst Brabant Noord de concept begroting 2017 van de ODBN.

008 Ter informatie aan Provinciale Staten het Jaarverslag 2015 van Brabant C.

009 Zienswijze aan Provinciale Staten van de Vereniging Kleine Kernen Noord-Brabant i.v.m. rondetafelgesprek over Sociale Veerkracht op 13 mei 2016.

010 De input aan Provinciale Staten van de Brabant-Zeeuwse Voedselbanken i.v.m. rondetafelgesprek over Sociale Veerkracht op 13 mei 2016.

011 Ter informatie aan Provinciale Staten i.v.m. rondetafelgesprekconferentie op 13 mei 2016 het jaarverslag 2015 van de Coöperatie Koepel Zorgcoöperaties Zuid-Nederland.

012 Ter informatie aan Provinciale Staten door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties de circulaire geheimhoudingsregeling.

014 Memo gedeputeerde Swinkels over toezegging aan Provinciale Staten m.b.t. openstelling van Jeroen Bosch tentoonstelling.

015 Verzoek aan Provinciale Staten van Martin Koenen Adviesbureau om aan Gedeputeerde Staten te verzoeken geen medewerking te verlenen aan een versoepeling van de richtlijnen voor het realiseren van mestverwerkingsinrichtingen.

016 Memo aan Provinciale Staten door Gedeputeerde Spierings over Quickscan rond mogelijkheden verduurzamen sportaccommodaties.

017 Memo aan Provinciale Staten door Gedeputeerde Swinkels, beantwoording vragen in relatie tot motie regionale media.

020 Reactie aan Provinciale Staten door Noord-Brabantse Waterschapsbond op Tweede wijzigingsverordening Verordening Ontgrondingen provincie Noord-Brabant 2008.

022 Informatie aan Provinciale Staten door Burgerplatform Minder Beesten inzake dialoog over het nieuwe mestbeleid.

023 Afschrift aan Provinciale Staten van brief Gedeputeerde Staten aan de Ministeries van EZ, VWS en MenI over VGO en endotoxine onderzoeken.

024 Afschrift aan Provinciale Staten van brief Gedeputeerde Staten aan alle Gemeenten in Noord-Brabant inzake (veer)Krachtig Bestuur: stand van zaken en hoe samen verder.

025 Aanbieding aan Provinciale Staten door de Stuurgroep Brabantstad van het Jaarverslag Brabantstad 2015.

027 Verzoek aan Provinciale Staten van het Dagelijks Bestuur Havenschap Moerdijk om concept programmabegroting 2017 ter inzage te leggen voor behandeling in commissie of Staten.

028 Ter informatie aan Provinciale Staten door Regio Noord-Oost e.a. het verslag van de dialoogavonden over het thema mestverwaarding en veedichtheid en verzoek om meer tijd om tot oplossingsrichtingen te komen.

029 Informatie aan Provinciale Staten door Wethouder C.A. Lok van de gemeente Roosendaal over de internationale spoorproblematiek treinverbinding Roosendaal-Antwerpen.

031 Informatie aan Provinciale Staten door raadslid John Witkamp (gemeente Westland) over onrechtmatige uitnames uit het Gemeentefonds.

032 Memo aan Provinciale Staten door gedeputeerde Swinkels waarin de monitor Sociale Veerkracht in Brabant wordt aangeboden.

033 Verzoek aan de procedurevergadering van de Statenfractie CDA, ChirstenUnie/SGP en Lokaal Brabant voor het beleggen van een themabijeenkomst Landbouw.

034 Verzoek aan Provinciale Staten van de Werkgroep Opkomstbevordering om een informatiebijeenkomst Interactieve Beleidsvorming.

035 Verzoek aan Provinciale Staten door de Bijenhouders Vereniging Sint Ambrosius Dongen om antwoord op een aantal vragen m.b.t. de voorkeurstracè van de N692.

036 Afschrift aan Provinciale Staten van gezamenlijke brief van gedeputeerden Mobiliteit van de provincies Noord-Brabant, Zeeland en Limburg aan de Vlaamse minister van Mobiliteit, Openbare Werken, Vlaamse Rand, Toerisme en Dierenwelzijn over de mogelijke invoering van een kilometerheffing voor personenverkeer.

037 Afschrift aan Provinciale Staten van brief Brabantstad aan Minister van OCW, mw. M Bussemaker, over het uitgebrachte advies van de Raad voor Cultuur over de Basisinfrastructuur 2017 - 2020.

038 Verzoek aan Provinciale Staten van de Stichting Omroep Brabant om een gesprek met de woordvoeders samenleving.