001 Overzicht Ingekomen stukken en behandeladviezen periode 1 oktober 2016 tot en met 21 oktober 2016.

003 Afschrift aan Provinciale Staten van brief raad gemeente Haaren aan Gedeputeerde Staten over bestuurlijke toekomst gemeente Haaren.

004 Afschrift aan Provinciale Staten van brief van Gedeputeerde Staten aan Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport met verzoek tot initiëren van centraal overleg voor opsporen en benaderen van risicogroepen inzake Q-koorts en starten van onafhankelijk onderzoek over hulpverlening aan slachtoffers van Q-koortsuitbraak

005 Memo aan Provinciale Staten door gedeputeerde Van Merrienboer over toezegging m.b.t. Voortgang proposities afkomstig van de Streeknetwerken.

006 Afschrift aan Provinciale Staten van brief `t Heft aan gedeputeerde Swinkels over meedenken in het proces `versterken van de sociale veerkracht in Brabant`.

007 Memo aan Provinciale Staten door Gedeputeerde Van Merrienboer over uitvoering aangenomen Motie M5 PS d.d. 23-09-2016 inzake wijziging Verordening ruimte 2014, kaartaanpassingen 6.

008 Memo aan Provinciale Staten door Gedeputeerde Spierings over Bestuurlijke Vernieuwing.

009 Memo aan Provinciale Staten door gedeputeerde Van Merrienboer over Hybride geldlening BNG Bank.

010 Memo aan Provinciale Staten door Gedeputeerde Van den Hout over Deltaprogramma Maas.

011 Memo aan Provinciale Staten door Gedeputeerde Van der Maat over resultaat BO-MIRT 12 oktober 2016

012 Memo aan Provinciale Staten door Gedeputeerde Swinkels m.b.t. gedane toezegging over stand van zaken buitenschoolse cultuureducatie.

013 Memo aan Provinciale Staten van Gedeputeerde Van der Maat over Stand van Zaken stremming Merwedebrug A27

014 Afschrift aan Provinciale Staten van brief aan Gedeputeerde Staten van Vereniging Samen voor Vught met verzoek om beantwoording vragen met betrekking tot structurele verbetering van leefbaarheid Brabantse steden en dorpen, werken aan spoor tussen Emmerich en Oberhausen, PHS en herroutering van goederenvervoer.

015 Memo aan Provinciale Staten van Gedeputeerde Van der Maat met voorstel aan Procedurevergadering over informatievoorziening en besluitvorming Toekomst mobiliteit

016 Memo aan Provinciale Staten van Gedeputeerde Van Merrienboer met verzoek tot inplannen van themavergadering voor bespreking van Startnotitie voor Brabantse Omgevingsvisie

017 Afschrift aan Provinciale Staten van open brief van Bewonersvereniging leefbare binnenstad / wijkraad aan Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu over goederenvervoer per spoor door Nederland en project Meteren / Boxtel

018 Afschrift aan Provinciale Staten van Zet van de Toekomstagenda van Platform Brabantse Netwerken Sociale Veerkracht

019 Memo aan Provinciale Staten door Gedeputeerde Van der Maat over afspraken aanpak herstel Merwedebrug A27.

020 Memo aan Provinciale Staten door Gedeputeerde Van Merrienboer over Wijziging Verordening ruimte 2014, kaartaanpassingen 6: Motie M5

021 Verzoek aan Provinciale Staten door gedeputeerde Van Merrienboer tot houden themabijeenkomst over opzet van voortgangsrapportages en grondexploitaties.

022 Memo aan Provinciale Staten door gedeputeerde Spierings met verzoek tot houden informatiebijeenkomst over de Landbouw Innovatie Campus.