Provinciale Staten

Peter en Pim nemen afscheid

Peter
De gemeenteraad van Druten heeft mij aangewezen als zijn nieuwe griffier met ingang van 1 januari 2024. Dankbaar voor anderhalf jaar vanuit de Statengriffie samenwerken met u voor ‘ons’ Brabant vanuit vervolg ik het professionele pad dus in het land van Maas en Waal. Ik hoop en verwacht mij daar snel thuis te voelen, waarbij ik Brabant regelmatig zal blijven missen en onze kennismaking koester.

Pim
Op vrijdag 22 december neem ik afscheid van de provincie Noord-Brabant. In 2024 start ik een nieuw avontuur bij Möbius Business Redesign in Utrecht, een stap waar ik enorm naar uitkijk!
Helaas betekent dit wel dat ik afscheid neem van het griffieteam. De afgelopen twee jaar waren voor mij als junior statenadviseur een periode van persoonlijke groei, waarin ik vertrouwen kreeg en veel heb geleerd van alle collega’s. Een hoogtepunt was ongetwijfeld de Provinciale Statenverkiezingen en het bijbehorende inwerkprogramma. Ik wil graag alle collega’s en leden van Provinciale Staten bedanken voor de leuke periode. Hopelijk tot snel!

Statenleden gezocht

Het Cambreur College in Dongen zoekt Statenleden of burgerleden om een gastles te verzorgen tijdens een 'Politieke dag' op maandagmiddag 5 februari. Bekijk de uitnodiging.

Enquête

Drie tweedejaars bestuurskunde studenten van Thorbecke Academie in Leeuwarden verzoeken u een enquête over digitale bedreigingen in te vullen. Het invullen kost ongeveer 3 minuten. Voor meer informatie en de link naar de enquête klik hier.

Uitnodigingen derden

Nieuws van de provincie

Schriftelijke vragen

Beantwoording schriftelijke vragen

Beantwoording technische vragen