Beste statenleden,

Graag nodig ik u, mede namens Stijn Steenbakkers (Wethouder Gemeente Eindhoven van Brainport, economie, onderwijs, KnoopXL en Eindhoven-Noordwest) uit voor een werkbezoek aan Knoop XL Eindhoven. We nemen u graag mee in de ontwikkelingen aangaande de gebiedsontwikkeling Fellenoord en de plannen voor een nieuw multimodaal OV knooppunt (trein- en busstation).

Datum: vrijdag 18 november 2022
Tijd: 15:00 -18:00 uur
Locatie: Stationsplein 17 te Eindhoven (5611 AC, zuidzijde), gebouw van het voormalige VVV-kantoor.

Programma
  • Welkom door Stijn Steenbakkers en Erik Ronnes
  • Korte presentatie van het gebied en stand van zaken uitwerking visie
  • Wandeling door het gebied incl. toelichting op de toekomstige ontwikkelingen
  • Afsluiting met borrel

Het doel van de bijeenkomst is om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de ontwikkelingen die in dit gebied spelen, de doelstellingen en de organisatie structuur die we voor ogen hebben. Samen met de gemeente Eindhoven deze uitdaging realiseren, dat betekent o.a. blijven investeren in samenwerken. Daarom is het ontmoeten tussen raadsleden en statenleden ook bewust een doelstelling van dit werkbezoek. 

Aangaande de organisatie structuur heeft u met mij voor de zomer gesproken in een  informerende en oordeelsvormende themabijeenkomst aan de hand van deze Statenmededeling. Aan de agendavergadering zal ik het voorstel doen om in de Statenvergadering van februari een statenvoorstel voor te leggen over de organisatie structuur. Er zal in januari nog een oordeelsvormende themabijeenkomst zijn.

Hopelijk tref ik u 18 november in Eindhoven. Aanmelden kan door via deze link een mail te sturen met de mededeling dat u aan zal sluiten. 

Graag zie ik u dan,

Vriendelijke groet 
Gedeputeerde Ronnes