Gedeputeerde Smeulders nodigt u uit voor een werkbezoek aan de Risk Factory in de Dongecentrale (Centraleweg 16, Geertruidenberg). Vrijdag 13 januari van 10 tot 13 uur organiseren we in het kader van Veiligheid een werkbezoek aan de Risk Factory, dé ontdekfabriek voor veiligheid, gezondheid en duurzaamheid, belangrijke provinciale thema’s. 

We starten om 10 uur in de Dongecentrale bij Fijn Events (Centraleweg 16, 4931 NB Geertruidenberg). Daar wordt u door Pieter Tops, bijzonder hoogleraar bij het Centrum voor de studie van ondermijning aan het JADS, geïnformeerd over de trends en ontwikkelingen op het gebied van ondermijning. 
Vervolgens neemt de Veiligheidsregio Midden- en West Brabant u mee in de Risk Factory waar leerlingen van groep 7 en 8 ervaren hoe je met deze belangrijke provinciale thema’s om moet gaan door deze via verschillende scenario’s te beleven. U krijgt uitleg van de betrokkenen bij de scenario’s en wellicht is er tijd om ze ook te beleven. 

Tot slot sluiten we het werkbezoek af met een lunch waarin u het gesprek aan kan gaan met de aanwezigen over de thema’s die deze ochtend aan bod zijn gekomen. Om 13 uur eindigt het werkbezoek. Aanmelden voor dit werkbezoek kan tot uiterlijk maandag 9 januari via deze link.