Provinciale Staten

Perspectiefnota 2023

Vandaag is de Perspectiefnota 2023 gepubliceerd. De stukken zijn op iBabs terug te vinden bij de agendavergadering van 11 april onder agendapunt 9.1.2.
Behandeling van de Perspectiefnota 2023 in de PS-vergadering is voorzien op vrijdag 13 mei. Technische vragen kunt u tot dinsdag 12 april 12.00 uur mailen naar statengriffie@brabant.nl. De beantwoording van de technische vragen is vanaf uiterlijk donderdag 28 april beschikbaar. Via het dagbericht ontvangt u hier een melding van.

Statenfeiten 2021 is af

Zoals ieder jaar publiceert de griffie de Statenfeiten van het voorgaande jaar. Statenfeiten 2021 staat nu op de website. Dit overzicht geeft o.a. weer hoe lang PS heeft vergaderd in 2021 en hoeveel moties er zijn ingediend. Ook zo benieuwd waar Katelijne en Bob veel van hun pubquiz vragen vandaan halen? Kijk dan vooral naar dit overzicht.

Uitnodigingen derden

  • BrabantAdvies nodigt u uit voor de vergadering van de Provinciale Raad voor de Leefomgeving op woensdag 6 april 2022.
  • De Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost, Metropoolregio Eindhoven en GGD Brabant-Zuidoost nodigen u uit voor de digitale informatiebijeenkomsten over de ontwerpbegrotingen 2023 van deze gemeenschappelijke regelingen.

Nieuws van de provincie

Schriftelijke vragen

Beantwoording schriftelijke vragen

Beantwoording technische vragen