Provinciale Staten

Themadag 2 december

Voor de Themadag van 2 december is een aangepaste dagindeling gepubliceerd. Hierbij het overzicht van de woordvoerders voor de Themabijeenkomsten.

Nieuwsbrief verkiezingen

Maandag 28 november is de tweede nieuwsbrief "Verkiezingen provincie Noord-Brabant" gepubliceerd. Via deze nieuwsbrief houden wij contactpersonen binnen uw partij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in aanloop naar 15 maart 2023. Mocht u deze nieuwsbrief ook willen ontvangen, mail dan naar Statengriffie@brabant.nl.

Uitnodiging overhandiging manifest 'Geef ruimte aan jongeren!'

Vrijdag 2 december overhandigt Marius Zuurbier het Manifest 'Geef ruimte aan jongeren!’ aan PS. Marius is voorzitter van de Raad Young Professionals Brabant van BrabantAdvies. In het Manifest pleiten zij voor het beter borgen van de stem van jongeren in het beleid van morgen.

Voorafgaand aan de overhandiging draagt Tessa Gabriel een spoken word voor, ‘In het Brabantse Zand’. U bent allen van harte welkom. Wanneer: vrijdag 2 december van 11.45 - 12.00 u in de Statenlounge

Uitnodigingen derden

  • Wandelnet nodigt u uit voor de inspiratiebijeenkomst 'Werken aan een bewandelbaar landschap' op 13 december van 12:45-17:00 uur

Nieuws van de provincie

Beantwoording schriftelijke vragen