Provinciale Staten

PS-dag 3 november 2023

Er is een aangepaste agenda gepubliceerd voor de PS-vergadering van 3 november. Hierbij het overzicht van de woordvoerders en spreektijden voor de PS-vergadering.

Nieuwe Loco-griffier

In de Statenvergadering van afgelopen vrijdag was de aanwijzing van Nanette van der Ven als nieuwe loco-griffier aan de orde. Wij stellen haar graag in dit Dagbericht aan u voor.
Nanette: “Ik ben een geboren en getogen Brabantse, 43 jaar oud en ik woon met mijn vriend en twee zoons in Den Bosch. Sinds begin 2021 werk ik voor de provincie; eerst als regisseur bij Water en Bodem, en daarna als strategisch adviseur bij de Groenblauwe gebiedsgerichte aanpak. Voordat ik bij de provincie kwam, heb ik ruim 15 jaar gewerkt in de waterschapswereld als strategisch omgevingsmanager en coördinator. Als laatste heb ik daar de functie van adjunct secretaris voor de bestuurlijke samenwerking van de Brabantse waterschappen (NBWB) vervuld. Ik ben een echte coördinator en verbinder, en zet me graag in om het democratisch proces in Brabant goed te faciliteren. In de rol van loco-griffier ben ik de rechterhand van Kirsten, adviseur voor u als Staten, verbinder naar de ambtelijke organisatie, en coördinator voor de operationele aansturing van het griffieteam. Ik kijk er zeer naar uit om deze mooie spilfunctie te vervullen en maak tijdens de Statendagen graag persoonlijk kennis met u!”

Nieuws van de provincie

Schriftelijke vragen

Beantwoording technische vragen