Provinciale Staten

Themadag 22 april

Hierbij het definitieve overzicht van de woordvoerders voor de Themabijeenkomsten

INFOMARKT BELEIDSKADER MILIEU

Morgen vindt er tijdens de Themadag tussen 11.30 – 12.30 uur in de foyer voor de Bois le Duczaal een infomarkt plaats over het in het voorbereiding zijnde beleidskader Milieu. Alle Statenleden zijn welkom om de markt te bezoeken en zich te laten informeren over de thema’s (Gevaarlijke stoffen (ZZS), Omgevingsveiligheid (EV), Luchtvaart, Luchtkwaliteit, Bodem en ondergrond, Geluid- en geurhinder, Lichtvervuiling, Grond- en afvalstoffen) die onderdeel uitmaken van het beleidskader. Ambtelijk experts staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

In Ibabs vindt u achtergrondinformatie over de onderwerpen en informatie over de planning en opzet van het beleidskader. 

 

Bereikbaarheid griffie meireces

De griffie werkt in de twee weken van het meireces (25 april – 6 mei as.) met een beperkte bezetting. Het secretariaat is dagelijks telefonisch en per mail bereikbaar tot 13:00 uur. In deze weken gaat er in principe alleen op vrijdag een weekbericht uit.

Uitnodigingen derden

  • Breda International Airport en Kempen Airport nodigt u uit voor een nadere separate kennismaking met beide luchthavens. De uitnodiging kan individueel worden aanvaard na een afspraak per mail of telefonisch. Zie hier de uitnodiging met nadere informatie en aanmeldmogelijkheid.

Nieuws van de provincie

Schriftelijke vragen

Beantwoording technische vragen